КАРАКТЕРИСТИКИ  НА TS TALENT

Целосен менаџмент на процесот на регрутирање.

Контрола на пристап на членови од тимот

Analysis of Applications Progress Aнализа на Апликацинот процес.

Опции за правење сопствени извештаи.

 БЕЗБЕДНОСТ

 Хостирно во Швајцарија, ова решение е едно од најбезбедните на пазарот. Ние нудиме високо ниво на безбедност и приватност на вашите податоци.

MOЖНОСТИ ЗА СОПСТВЕНИ OПЦИИ

 Со опциите кои ги нуди TS Talent може да манипулирате како сакате. Вашите процеси може само да бидат подобрени од она што TS-Talent ви го нуди.

ПРИСТАП ОД ПОВЕЌЕ НАПРАВИ  

 Сега може да соработувате со вашиот тим на TS-Talent секаде, секогаш. Овој софтвер е развиен  да работи на сите модерни направи.

ЕКСПЕРТСКА ПОДДРШКА 

Нашите инженери се тука да ги поддржат вашите потреби, и да ги решат сите ваши проблеми, како и да ви помогнат со процесот на присвојување на софтверот.

TS-TALENT ВО ВАШИОТ ПРОЦЕС

ТS-Talent е решение кое ви нуди одлични можности за создавање, подобрување и ажурирање на вашиот процес на регрутација. Со можноста да приспособувате голем број од опциите на TS-Talent, може да развиете систем којшто го менаџира целиот процес на регрутација.

Соработка во тимови, извештаи, кампањи на социјални медиуми, како и можности за е-mail и приспособување на процеси, се само некои од опциите кои што ги има ТS-Talent. Ова врвно решение ќе ви даде основа за развивање и подобрување на вашиот уникатен систем за регрутирање.

 

Сите опции, заедно со експертската поддршка која што RadixCloud ви ја пружа, се одлична комбинација ако барате одличен систем за вашите потреби за регуритање. Со безбедноста и приватноста која што ви ја нуди RadixCloud, сега имате безбедно, комплетно, стабилно решение.

ДОСТАПНА ДОКУМЕНТАЦИЈА 

Please register with your e-mail to download the available documents.

  • TS Talent Pricing
    TS Talent Promo
    TS Talent Features
 

Verification

 ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ?

Заинтересирани сте за  TS-Talent?

Контактирајте не.