НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

Во последните 10 години, ние научиве многу нови технологии, и истите ги хостиравме како Апликации Хостирани на Cloud и работевме со компании кои што носат вистинска вредност на нашите клиенти. Дали се апликации за крајни корисници, или големи бизнис решенија, или пак специфични решенија за спецфични потреби на клиенти, со гордост можеме да кажеме дека имаме применето се. Со еволуцијата на Cloud, RadixCloud исто така еволуираше.

Со нашите партнерства со CA Technologies, ITCrowd, Microsfot, Asigra Backup, VMWare, RedHat и Dell, ние овозможивме решенија кои што конкретно одговараат на потребите на илјадници клиенти. Последнава декада ние имавме поддршка од нашите партнери, со која што изградивме безбедна, сигурна, уникатна и доверлива Cloud услуга која што ја викаме RadixCloud.

RELATED

 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange