Управувани Услуги Управувани Услуги

Управувани Услуги

Приватен Cloud Приватен Cloud

Приватен Cloud

Јавен Cloud Јавен Cloud

Јавен Cloud

ВИРТУЕЛЕН ПРИВАТЕН СЕРВЕР

ВИРТУЕЛЕН ПРИВАТЕН ДАТАЦЕНТАР

ПОСТАВУВАЊЕ НА АПЛИКАЦИИ

ОПОРАВОК ПО КАТАСТРОФА

Префрлете се на Cloud со искусен партнер кој ќе Ве поддржи

Експерти во Cloud од 2006

Кога бирате партнер со кој треба да се преселите на Cloud, важно е да земете предвид повеќе фактори од нивното искуство со апликација.

Вистинскиот партнер ќе ви ги овозможи сите услуги кои што се потребни околу апликацијата, и не само околу апликацијата.

Радикс е Cloud провајдер кој што може да ви овозможи комплетна Cloud услуга. Со искуство на Cloud менаџмент од една декада, ние имаме помогнато на безброј клиенти да се преместат на поефикасен и поскалабилен хостинг.

Преместување на пред-продукциони и продукциони средни, овозможување 24/7 менаџирање на услуги и поддршка низ цел свет, се само дел од нашата работа последните 10 години. Ние нудиме комбинација од Инфраструктурни, Контролирани Услуги, Автоматизација и СКУ за да имаме целосна и безбедна Cloud услуга.

APPLICATION DEPLOYMENT
Migrating applications to virtual servers, on public and private infrastructure.
CLOUD PLANNING
Helping businesses find the right Cloud solution for their business needs.
OMNIWATCH
Monitor and manage your server's resources and applications.

ВЕСТИ / БЛОГ

ТЕСТИРАНИ CLOUD АПЛИКАЦИИ

СПРЕМНИ СТЕ ЗА ОДЛУКА?

Нашите љубезни преставници за грижа на корисници се достапни 24/7 да одговорат на сите Ваши прашања и да асистираат во Вашата одлука.