ОДРЖУВАЊЕ НА CLOUD

Одржување и техничка поддршка на софтвер и операциoни системи се критични за да вашите системи работат мазно. Ние сме достапни 24/7 за да ги поддржиме вашите потреби за константна достапност на вашиот систем.

Нашите услуги за техничка поддршка и одржување се направени да ја заштитат вашата Cloud софтверска средина додека работи во продукциска фаза. Ние се осигуруваме дека операциските системи на работат на оптималното ниво за вашиот софтвер и дека сиот софтвер е ажуриран. Нудиме флексибилни нивоа на услуга кои се дизајнирани најдобро да одговорат на вашите потребни, кои што ги доставуваат нашите технички лица со големо искуство во одржување и оперирање на многу различни операциски системи и апликации.

ПОВРЗАНИ УСЛУГИ

 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange