ПРОДУКТИ

Radix нуди широка палета на готови решенија кои што се хостирани и поддржувани на нашиот Cloud. Со 10 години искуство во IT индустријата, Radix научи да ги препознае придобивките од соработување со партнери кои нудат готови решенија.

Имајќи клиенти со различни потреби, голем дел од последната декада го поминавме развијваќи и наши сопствени решенија, кои што се создадени за специфични потреби. Работејќи со многу талентирани developer-и глобално, Radix испорачува решенија кои што имаат помогнато на компании да ги подобрат своите системи и да растат како бизнис.

Продуктите кои што ги нудиме се тестирани од страна на нашите вработени. Нудиме и целосна поддршка за процесот на on-boarding, одржување, како и техничка поддршка за решенијата, од страна на нашиот сертифициран персонал.

RELATED

 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange