РАКОВОДЕН ВПС

Ако IT не е вашиот суштински бизнис, ние може да ви обезбедиме контролирани услуги на ВПС за вие да не се грижите за техничките делови за вашата апликација. Нашите услуги за раководење со сервери доаѓаат со три нивоа на поддршка кои што ви дозволуваат да одберете услуги кои ви одговараат. Додатно, може да одберете од нашите услуги за ВПС Поддршка за да го комплетирате вашето решение. За крај, видете ги нашите Апликации Хостирани на Cloud за да видете дали веќе постои апликација во СКУ(Софтвер како Услуга) модел која ви одговара.

Целосно Раководени

Највисоко ниво на поддршка кое се состои од нашиот тим да ги раководи сите апликации кои што инсталирани на Виртуелната Машина. Дури може да го раководиме и Контролниот Панел за да не се грижите за ништо на ВМ.

Средно Раководени

Раководиме со повеќе апликации кои се потребни за работа на вашата апликација. Ако ви треба некој да инсталира, конфигурира или раководи апликации кои се потребни за вашето решение, ние го овозможуваме тој тип на поддршка.

Свое Раководење

Наш стандарден пакет со било каква ВМ. Имате пристап до контролниот панел за менаџирање на вашата ВМ и може да поставувате прашања 24/7/365 преку e-mail и телефон за поддршка. Нудиме договори за поддршка на хардвер и мрежа и ви овозможуваме пристап до алатки за мониторинг да ви дадат тревога ако има проблеми на вашиот сервер.

ПОВРЗАНИ УСЛУГИ

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
Целосно Раководени
Почнувајќи од
CHF10 / Месечно
24/7/365 Телефонска, Е-mail Поддршка
Целосно Раководење на Хардвер и Софтвер
Највисоко Ниво на Договор
Раководење со Контролен Панел
Проактивен Мониторинг
Средно Раководени
Почнувајќи од
CHF5 / Месечно
24/7/365 Телефонска, Е-mail Поддршка
Целосно Раководење на Хардвер и Софтвер
Второ Највисоко Ниво на Договор
Поддршка за безбедност
Сопствено Раководење
Вклучува
CHF
24/7/365 Телефонска, Е-mail Поддршка
Целосно Раководење на Хардвер и Софтвер
Стандардно Ниво на Договор

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange