УПРАВУВАНИ УСЛУГИ

Како провајдер кој што нуди управувани услуги, ние имаме тим, можности и искуство да ги раководиме вашите апликации. Имаме голем број понуди за поддршка кои што се дизајнирани за вашите апликации да работат на нив, со минимален downtime и максимална изведба и безбедност.

Целта на нашите управувани услуги е да го намалиме ризикот при пренос на вашата аплкација на Cloud. Со нашето долго искуство во пренос на апликации времето кое е потребно за пренос на апликацијата на Cloud е многу пократко, но исто така и целиот процес на работење на апликацијата која е на нашиот Cloud  е максимално безбеден.

Ние нудиме два типа услуги. Апликациски услуги и услуги за Виртуелен Сервер. Апликациските услуги се однесуваат кои вие сакате да работат на нашиот систем. Виртуелниот Сервер се однесува на виртуелниот сервер и операциониот систем на кој што апликацијата ќе работи.

ПОВРЗАНИ УСЛУГИ

 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud

АПЛИКАЦИСКИ УСЛУГИ


Раководење со Апликации

Идентификација на кој тип на архитектура и ресурси се потребни за работа на апликацијата на Cloud и можност за целосно искористување на можности како што се скалирање и репликација.

Дознај повеќе

Апликациски Мониторинг

Овозможување на целoсно мониторирање на апликација за да се осигураме дека работи мазно и минимизација на downtime.

Дознај повеќе

Раководење на Изведба

Осигурување дека апликацијата работи во рамките на потребите за изведба.

Дознај повеќе

Оптимизација

Ако имате проблеми со имплементација на вашиот Cloud ние ја анализираме и оптимизираме архитектурата да ви oвозможи најдобра изведба.

Дознај повеќе


УСЛУГИ НА ВИРТУЕЛЕН СЕРВЕР


Системско Мониторирање

Може да мониторираме CPU, RAM, и други компоненти на виртуелната машина и да ве известиме ако има некаков проблем.

Дознај повеќе

Системско Администрирање

Може целосно да го администрираме серверот за вас за да не се грижите за оперирањето на инфраструктурата на која што вашата апликација работи.

Дознај повеќе

Раководење со Операционен Систем

Операционите системи инсталирани на нашите ВПС можат да бидат целосно раководени од нашиот тим.

Дознај повеќеRADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange