ПЛАНИРАЊЕ НА CLOUD

Со постојаниот напредок на модерната технолигија се повеќе бизниси ги преместуваат своите апликации на Cloud. Но правењето на вистинскиот избор за решение на Cloud бара разбирање на условите за водење на Cloud, ризиците, безбедноста, достапноста, повраток од катастрофи, цените и друго. Бидејќи Cloud е пособен тип на outsourcing, компаниите ги превземаат главните ризици кои што доаѓаат со outsourcing-от како што се губиток на контрола на нивните податоци и во случај на укинување на услугата безбедното отстранување на податоци кои се критични за работата или доверливи податоци.

Во Радикс ние им помагаме на бизнисите да го најдат вистинското решение за Cloud за нивните бизнис потреби. Со внимателно разгледување на сите фактори кои што се во игра, ние ќе ви помогнеме да ја најдете вистинската Cloud услуга за вашиот бизнис.

ПОВРЗАНИ УСЛУГИ

 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange