КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Пристап до поддршка за Радикс Cloud услуга може да се добие преку:

Инжињерска поддршка е овозможена со сервис деск и поддршка за проблеми, која што се врши на следи-го-сонцето принцип. Клиентите може да побараат и добијат помош 24/7. Работа на проекти се врши глобално, со голем број OpenStack архитекти и системски инжињери кои што ви се достапни.

Ad-hoc OpenStack инжињерска поддршка е исто така достапна, доколку ви треба помош со вашата OpenStack средина, ве молиме не се двоумете да ни се јавите или да ни пратите e-mail за повеќе детали.

Испратете ни email

 

Верификација

ЛОКАЦИЈА

RADIX УСЛУГИ

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange