ЗА НАС

Основани во 2006та, во Вевеи, Швајцарија, Радикс Технолџис е компанија која е посветена на  доставување профeсионална услуга на своите клиенти, со постојан раст на операциите и тимот од 2006та. Како компанија која е специјализирана за користење и создавање на Cloud услуги, Радикс ги помина последните девет години oбезбедувајќи интеграција, поддршка и хостинг ширум светот.

Наша главна цел е да помогнеме на нашите клиенти со менаџирање и подобрување на нивните IT системи, додека тие се концентрираат на суштинскиот дел од нивната работа. Ова го постигнуваме со тим на висококвалификувани професионалци кои се тука за поддршка 24/7 и се тука да се осигураат дека вашиот систем работи мазно и безбедно. Со обезбедување на специјални услови од кои нашите клиенти имаат потреба, нашиот тим овозможува нашите клиенти да се концентрираат на нивниот примарен бизнис и да растат.

Со нашето техничко знаење и искуство со повеќе Cloud платформи, може да овозможиме услуги низ целиот свет во сите модели на Cloud, Приватен, Јавен или Хибриден. Во последните 9 години ние стекнавме огромно искуство во користење на технологии за виртуелизација и платформи за менаџмент за да имаме можност да креираме експертски решенија за да ги задоволат вашите потреби. Нашите тимови се прават со цел да се работи на големи и мали проекти, овозможувајќи им на нашите клиенти да имаат голема агилност и флексибилност во работењето.

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ

 • Нашиот Персонал
 • Radix Blog
 • Нашите Партнери

RADIX УСЛУГИ

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange