ПОМОШ И ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Кога станува збор за опрерирање на вашиот софтвер, не може да си дозволите да одбрете Cloud услуга која што е без поддршка. Ако барате брзо време за одговор на проблемите, проактивен пристап на решавање проблеми како и константна поддршка за предвидлива и достапна цена, тогаш нашата програма на Управувани Cloud Услуги e вашиот најдобар избор.

Разбирливи Услуги за Подддршка

Нашата програма е разбирлива услуга која што ви нуди флексибилност, дизајнирана за апликации хостиарни на Cloud. Комбинира важни улсуги како што се:

Moниторинг во Реално Време
Проактивно Одржување
Серверска Администрација и Раководење
24/7 Поддршка за Корисници

Кога ќе побарате услуги за Cloud во Radix, ние ќе ги обезбедиме искусен тим на професионалци кои што ќе ви помогнат да ги поставите и работите вашите услуги на Cloud.

ПОВРЗАНИ УСЛУГИ

 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange