НАШИОТ ПЕРСОНАЛ

Во нашите 8 години искуство, Радикс има помогнато на стотици компании да се преселат на Cloud, одржувајќи ги нивните системи, креирајќи достапни, брзи и практични решенија за бизнисите кои што сакаат да се фокусирааат на еволуција на суштината на нивниот бизнис, без да се грижат за нивните IT потреби.

Со персонал од високо квалификувани системски администратори со големо знаење и искуство во овозможување на Cloud услуги, како и додавење на млади умови во нашиот тим, ние го имаме најдоброто од двата света. Имајќи го искуството заедно со новите идеи и свежи мислења, нам ни имаат помогнато последниве 9 години секогаш да овозможиме нашите клиенти да имаат решенија кои што се направени за нивните потреби, како и да бидеме во тек со новите трендови и технологии во IT. Имајќи ги овие професионалци во нашиот тим ни овозможува лесно да постигнеме да ги извршиме задачите за преместување на Cloud и одржување на здрави и стабилни системи.

Кога станува збор за тимска работа, нашата е одлична. Радикс работи со прост модел со имање тимски водичи кои што се припишуваат во зависност од нивното искуство и техничко познавање, избегнувајќи слоеви на позиции, остранувајќи ги можносите за мискомуникации, и вклучувајќи ги сите членови на тимот во процес на носење одлука кога тоа е потребно, што нам ни дава повеќе решенија за потребите и побарувачките на нашите клиенти. Ова е причината зошто персоналот на Радикс е стабилен, постојано расте, и е тим кој што е достапен 24/7, 365 за вашите побарувачки и потреби.RADIX УСЛУГИ

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange