ВПС ПОДДРШКА

Некои решенија може да бараат додатни алатки или експертиза. Ние може ова да ви го овозможиме преку нашите услуги за ВПС поддршка. Овие услуги се создадени да ви овозможат ниво на напредна поддршка која што ви е потребна. Ако осигурувањето дека серверот ќе работи не е доволно за вашата апликација, услугите кои ви требаат може да ги најдете тука.

Нашите ВПС услуги за поддршка доаѓаат во 2 типа. Нашата Апликациска Поддршка се фокусира на тоа да се осигура дека вашата апликација работи оптимално. Ако сакате вашата апликација да биде целосно раководена, овие услуги се идеални за вас. Ако сакате да имате контрола над апликацијата но ви треба напредна поддршка за ОС и middleware, нашите ВПС услуги за поддршка се направени за вас.

 

Сите услуги за поддршка се наплаќаат врз база на апликацијата и алатките кои ги користите. Ние ги спојуваме вистинските експерти во нашиот тим со вашето решение и градиме цена врз база на ова. Ве молиме контактирајте не за информации за цени.

УСЛУГИ ЗА ПОДДРШКА НА АПЛИКАЦИИ

За бизнисите кои што не сакаат да ги раководат нивните IT потреби а им треба нивните решенија да работат брзо и ефикасно, овие услуги ги даваат можностите за правење и поддршка на решенија.

ПОВРЗАНИ УСЛУГИ

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Сервер

АПЛИКАЦИСКИ МЕНАЏМЕНТ 

Идентификација на каква архитектура и ресурси се потребни за работа на вашата апликација на Cloud и можност да се искористат сите работи како што се скалирање и репликација.

МОНИТОРИНГ НА АПЛИКАЦИИ

Овозможување на мониторинг на апликација за да се осигураме дека апликацијата работи мазно и да го минмизираме downtime-от.

РАКОВОДЕЊЕ НА ИЗВЕДБА

Осигурување дека апликацијата работи со дадените метрики за изведба.

ОПТИМИЗАЦИЈА НА АПЛИКАЦИИ

Ако имате проблеми со вашата Cloud имплементација ние ја анализираме и оптимизираме архитектурата да ви овозможиме најдобра изведба.УСЛУГИ ЗА ПОДДРШКА НА ВПС 

Услуги кои се фокусираат на работење на вашиот OС и Middleware за вие и вашиот тим да се фокусирате на работата на вашата апликација.МОНИТОРИНГ НА СИСТЕМ

Можеме да мониторираме CPU, RAM, и други компоненти на виртуелната машина и да ве известуваме ако има проблеми.

АДМИНИСТРИРАЊЕ НА СЕРВЕР

Moже целосно да администрираме сервер за вас за вие да не се грижите за операцијата на инфраструктурата на која што вашата апликација работи.

РАКОВОДЕЊЕ НА ОС

Операционите системи инсталирани на вашиот ВПС може да бидат целосно менаџирани од страна на нашиот тим на инжињери.

BACKUP УСЛУГИ

Целосни backup решенија од едноставни snapshot-и па се до апликациски спефицични backup-и.


RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange