ВИРТУЕЛЕН ПРИВАТЕН ДАТАЦЕНТАР 

За многу компании, поставувањето на нивните податоци на заедничка средина е голем ризик. Но можностите на Cloud и виртуелизацијата се преголеми за да се игнорираат. Компани од сите големини може да имаат корист од агилноста и флексибилноста што Cloud технолгиите им ги носат на нивните организации.

За да ви пружиме решение кое што ги има сите модерни побарувања за безбедност на приватна инфраструктура ние развивме Виртуелен Приватен Датацентар. Ние ви обезбедуваме посветен хардвер кои што е виртуелизиран со помош на OpenStack, VMware or Hyper V Cloud платформи. Овој хардвер е достапен само за вас и нема да го делите со други клиенти. Со ова решение ги добивате сите искористливoсти традиционалниот хостинг како и бенефитите на Cloud технолгиите, но исто така да имате максимална безбедност.

ВПДЦ решението е најбезбедното решение за вашата компаниија но и исто така најдобро за да бидете во текот со трендoвите на техонолгија кои што се менуваат константно и ги дикитраат потребите на вашите бизниси. Некои од бенефитите се:

 • Безбедност

Со цел да ви дадеме најбезбедна инфраструктура, ние ги градиме нашите решенија во Deltalis датацентарот. Физички најбезбедниот датацентар во Швајцарија. Со failover датацентри во Женава и Цирих, ние ги обезбедуваме сите безбедносни мерки кои ви требаат.

 • Скалабилност

Како што вашиот бизнис расте, ќе растат и вашите ВПДЦ решенија.Вашата инфраструктура ќе ви дозволи да растете до нивото кое што ви треба. Со имање пристап до панелите за раковедење, исто така ќе имате контрола која што ви овозможува целосна слобода за одржување на вашата инфраструктура и клиенти.

 • Вградена висока достапност                                            

Нашите ВПДЦ се поврзани со повеќе интернет врски кои што ви даваат високо ниво на uptime на вашите системи за да не морате да се грижите за губење пристап до нив. Комбинирано со нашата способност да градиме балансери на товар, репликација на средини и смена на пад при сервери,  ние може да го изградиме вашиот Cloud со највисоко ниво на достапност.

ПОВРЗАНИ УСЛУГИ

 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
OpenStack ВПДЦ
Почнувајќи од
CHF499
Изграден со Мirantis OpenStack
OpenStack Cloud
Целосна Контрола на Вашата Приватна Cloud Средина
Ресурси на Ваше Барање
Pay-as-you-Go Принцип на Плаќање
Гарантиран Договор
24/7/365 Поддршка
Deltalis / Цирих / Женева Локации на ДЦ
Контактирајте не
ESX Cloud
Почнувајќи од
CHF699
Изграден со VMWare
VMWare Cloud
Целосна Контрола на Вашата Приватна Cloud Средина
Ресурси на Ваше Барање
Pay-as-you-Go Принцип на Плаќање
Гарантиран Договор
24/7/365 Поддршка
Deltalis / Цирих / Женева Локации на ДЦ
Контактирајте не
HyperV Cloud
Starting From
CHF699
Built with Microsoft HyperV
Microsoft HyperV Cloud
Целосна Контрола на Вашата Приватна Cloud Средина
Ресурси на Ваше Барање
Pay-as-you-Go Принцип на Плаќање
Гарантиран Договор
24/7/365 Поддршка
Deltalis / Цирих / Женева Локации на ДЦ
Контактирајте не

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange