ВИРТУЕЛЕН ПРИВАТЕН СЕРВЕР

Виртуелниот Приватен Сервер ви дава компјутерски ресурси на ваше барање. Нашето решение е спефицично создадено за да ви овозможи ресурси кои ви требаат да го поставите вашиот вебсајт, апликација, или ресурси, колку брзо и да ви требаат.

Секој ВПС доаѓа со операционен систем по ваш избор и адаптибилност на CPU, меморија и ресурси за склад на податоци кои вам ви се потребни. Оваа услуга е еластична и може да го органзирате серверот како вам ви годи. Ова ви дава капацитетот кој што ви е потребен, кога ви е потребен, давајќи ви решение кое што е економично.

ВПС може да биде доставен до вас од страна на нашиот тим по вашите спецификации, или може да ви дадеме пристап до контролен панел каде што може да стартувате, запрете, рестартирате и да ја реорганзирате големината на вашите машини на ваше барање. Нашиот тим е достапен 24/7 за поддршка на вашите потреби, за да помогне и консултира како да ја оперирате и подобрите вашата услуга. Исто така може да овозможиме услуга за поддршка за вашата транзиција на Cloud, правејќи ја брзa и безболна. Повеќе детали за нашите услуги за поддршка имате тука.

ПОВРЗАНИ УСЛУГИ

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
OpenStack ВПС
Почнувајќи од
CHF22.99
Цена Според Потрошени Ресурси
Дефинирање на Сопствени Ресурси
Скалабилно (нагоре и надолу)
Избор на Операционен Систем
Пристап до Портал за Менаџмент
Контактирајте не
VMWare ВПС
Почнувајќи од
CHF29.99
Цена Според Потрошени Ресурси
Дефинирање на Сопствени Ресурси
Скалабилно (нагоре и надолу)
Избор на Операционен Систем
Пристап до Портал за Менаџмент
Контактирајте не
HyperV ВПС
Почнувајќи од
CHF24.99
Цена Според Потрошени Ресурси
Дефинирање на Сопствени Ресурси
Скалабилно (нагоре и надолу)
Избор на Операционен Систем
Пристап до Портал за Менаџмент
Контактирајте не

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange