MICROSOFT DYNAMICS

Нашиот хостиран CRM сервис е изграден да ви овозможи целосно раководена Мicrosoft Dynamics CRM средина на Cloud. Во овој модел, нема потреба да се занимавате со раководење и одржување на средината. Вие се фокусирате на вашиот бизнис. Ние се грижиме за администрација, дозволи, и хардвер за вашата средина. Нашите сертифицирани Dynamics CRM тимови може да работат со вас и вашиот тим за подобрување на вашите можности.

Нашиот хостинг модел доаѓа во две опции. Приватниот модел ви дава посветена средина за вашиот Dynamics. Ова е идеално за големи компании. Исто така ви нудиме услуга која почнува од еден корисник на нашиот заеднички хостинг модел. Без обврски на долг рок и различни големини, нашето хостирано Dynamics CRM решение е идеално за било која компанија.

Нашето хостирано Dynamics CRM решение ви нуди:

Целосно Раководена Услуга
Договори со Висока Достапност
Предвидливи месечни цени
Backup и Мониторинг
Глобален Пристап
Едноставен и Лесен Старт
Без Долгорочни Обврски

За повеќе инфромации, контактирајте не.

RELATED

[masterslider id=”4″]

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange