OwnCLOUD

ОwnCloud е решение кое што може да ви овозможи да не се грижите за безбедноста и сигурноста на вашите податоци во Cloud. OwnCloud нуди безбедна и приватна средина за вашите податоци, што е особено важно за правилно раководење на вашите податоци.

Со Радиксовото OwnCloud хостинг решение вие може лесно да синхронизирате и споделувате датотеки, од направа по ваш избор. Хостирајте ги вашите податоци во најдобар датацентар, и имајте контрола врз податоците цело време.

RELATED

[masterslider id=”4″]

BOOST
Месечно
CHF53.32
50 GB Простор на Диск
200 GB Сообраќај
5 Корисници
Сопствен ВПС
Сопствено Раководство
Контактирајте не
EXPAND
Месечно
CHF186.61
500 GB Простор на Диск
2000 GB Сообраќај
50 Корисници
Сопствен Сервер
Сопствено Раководство
Контактирајте не
EVOLVE
Месечно
CHF479.84
2000 GB Простор на Диск
8000 GB Сообраќај
150 Корисници
Сопствен Сервер
Сопствено Раководство
Контактирајте не
CUSTOM
Месечно
CHF-/-
Простор по Ваша Мерка
Сообраќај по Ваша Мерка Број на Корисници по Ваша Мерка
Сопствен Сервер
Сопствено Раководство
Контактирајте не

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange