MAGENTO

Magento e Е-Commerce платформа која што може да помогне на вашиот бизнис да расте, и да го подобри својот онлајн досег до нови клиенти. Со многу функции и опции за скалирање, Magento е едно од најфлексибилните решенија во E- Commerce индустријата. Радикс нуди хостинг на Community и Enterprise верзиите на Magento со ресурси за мали и големи бизниси.

Радикс нуди три типа на хостинг за Magento.

RELATED

[masterslider id=”4″]

BOOST
Месечно
CHF21.40
177.30 CHF Годишно
VCPU: 2 X Quad Core Minimum
Простор на Диск: 7.5 GB Простор на Диск RAID-10
VRAM: 16 GB DDR3 1333Mhz RAM
Користење на Податоци: 75 GB/месечно Користење на Податоци
IP Адреси: 1 Посветена IP
Додатни Е-Продавници: 9 Додатни Е-Продавници
E-mail Хостинг: Е-mail Хостингот е вклучен
SSL: Бесплатен Стандарден SSL првата година
Контактирајте не
EXPAND
Месечно
CHF68.90
760.66 CHF Годишно
VCPU: 2 X Quad Core Minimum
Простор на ДИск: 25 GB Простор на Диск RADI-10
VRAM: 24 GB DDR3 1333Mhz RAM
Koристење на Податоци: 125 GB/месечно Користење на Податоци
IP Адреси: 1 Посветена IP
Додатни Е-Продавници: 24 Додатни Е-Продавници
E-mail Хостинг: Е-mail Хостингот е вклучен
SSL: Бесплатен Стандарден SSL првата година
Контактирајте не
EVOLVE
per month
CHF167.24
1846.33 CHF Годишно
VCPU: 2 X Hex Core Minimum
Простор на Диск: 55 GB Простор на Диск RAID-10
VRAM: 24 GB DDR3 1333Mhz RAM
Користење на Податоци: 250 GB/месечно Користење на Податоци
IP Адреси: 1 Посветена IP
Додатни Е-Продавници: 49 Додатни Е-Продавници
E-mail Хостинг: Е-mail Хостингот е вклучен
SSL: Бесплатен Стандарден SSL првата година
Контактирајте не

Посветени Сервери(препорачани со Enterprise Magento):

 Ако вашите потреби ги преминуваат нашите пакети, ние нудиме и целосно раководена Magento услуга. Контактирајте не, и ние ќе ви дадеме предлог за вашите потреби.

EXPAND
Месечно
CHF513.70
5671.20 CHF Годишно
VCPU: 2 X Hex Core Minimum
Простор на Диск: 600 GB Простор на Диск RAID-10
SSL: Прва Година Бесплатен Стандарден SSL
VRAM: 24 GB DDR3 1333Mhz RAM
Користење на Податоци: 650 GB/месечно Користење на Податоци
IP Адреси: 1 Посветена IP
Додатни E-Продавници: Неограничени Додатни E-Продавници
E-mail Hosting: E-mail Хостингот е вклучен
Контактирајте не
EVOLVE
Месечно
CHF642.13
7089.11 CHF Годишно
VCPU: 2 X Hex Core Minimum
Простор на Диск: 600 GB Простор на Диск RAID-10
SSL: Прва Година Бесплатен Стандарден SSL
VRAM: 24 GB DDR3 1333Mhz RAM
Користење на Податоци: 1000 GB/месечно Користење на Податоци
IP Адреси: 1 Посветена IP
Додатни E-Продавници: Неограничени Додадтни E-Продавници
E-mail Хостинг: E-mail Хостингот е вклучен
Контактирајте не

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange