JIRA Хостинг

Помагајќи ви да го организирате текот на работата, оваа алатка за проектен менаџмент е она што ви треба ако барате услуга која што ќе ви овозможи лесен начин да ги набљудувате и контролирате вашите активности, тимови и напредок. Jira ви овозможува вам и на вашиот тим да ја завршите работата побрзо и полесно од кога било претходно. Лесна за користење, достапна и флексибилна за да ги задоволи сите големини на компании.

RELATED

[masterslider id=”4″]

START UP
Месечно
CHF81.00
895.10 CHF Годишно
VCPU: Min. 2 XEON cores
VRAM: 2 GB RAM
Простор на Диск *: 60 GB
Сообраќај**: 120 GB сообраќај е вклучен
IP Адреси: 1 Фиксна IP
Надградби: Надградби на ОС и Безбедност по распоред
Backup-и *: Автоматизирани дневни backup-и на датабази со 20 GB капацитет се вклучени
Поддршка и Moниторинг: Радикс Систем за Поддршка
Контактирајте не
BOOST
Месечно
CHF122.58
1353.66 CHF Годишно
VCPU: Min. 2 XEON cores
VRAM: 4 GB RAM
Простор на Диск*: 80 GB
Сообраќај**: 160 GB сообраќај е вклучен
IP Адреса: 1 Фиксна IP
Надградби: Надградби на ОС и Безбедност по распоред
Backup-и *: Автоматизирани дневни backup-и на датабази со 20 GB капацитет се вклучени
Поддршка и Moниторинг: Радикс Систем за Поддршка
Контактирајте не
EXPAND
Месечно
CHF164.14
1811.98 CHF Годишно
VCPU: Min. 3 XEON cores
VRAM: 6 GB RAM
Простор на Диск *: 120 GB
Сообраќај**: 240 GB сообраќај е вклучен.
IP Адреси: 1 Фиксна IP
Надградби: Надградби на ОС и Безбедност по распоред
Backup-и *: Автоматизирани дневни backup-и на датабази со 40 GB капацитет се вклучени
Поддршка и Мониторинг: Радикс Систем за Поддршка
Контактирајте не
EVOLVE
Месечно
CHF197.19
2176.51 CHF Годишно
VCPU: Min. 3 XEON cores
VRAM: 8 GB RAM
Простор на Диск *: 160 GB
Сообраќај**: 320 GB сообраќај е вклучен.
IP Адреси: 1 Фиксна IP
Надградби: Надградби на ОС и Безбедност по распоред и по Ваше Барање
Backup-и *: Автоматизирани дневни backup-и на датабази со 60 GB капацитет се вклучени
Поддршка и Мониторинг: Радикс Систем за Поддршка
Контактирајте не

* – Секој додадтен GB склад чини 0.10 €

** – Секој додатен GB сообраќај чини 0.25 €

 Исто така нудиме  JIRA цени по корисник

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange