MICROSOFT SHAREPOINT

Многу бизниси го користат Microsoft SharePoint. Денес тоа е дел од нивниот критичен дел од бизнисот. Раководење со SharePoint бара луѓе со високо ниво на вештина, а тие луѓе тешко се наоѓаат. Ако вашиот бизнис зависи од SharePoint, ние може да го раководиме за да немате препреки во раководењето на вашиот суштински бизнис.

Нашите SharePoint специјалисти може да направат решение кое е изградено за вашите специфични побарувања. Ние може да го изградиме на посветени сервери, приватен Cloud и jaвен Cloud. По ова ние го раководиме одржувањето на SharePoint, мониторинг, backup, и сите други аспекти од вашиот систем за вие да немате грижи.

Со поставување на SharePoint на нашиот Cloud вие добивате:

24/7/365 Е-mail и Телефонска Поддршка
Без Хардвер и Софтвер за купување
Гаранција за Договор и Uptime
Највисоко Ниво на Датацентар
Целосни Backup Услуги
Пристап до Врвни Администартори за Подобрување на Вашиот Тим

 

Контактирајте не за да договориме состанок со нашите специјалисти за SharePoint услуга која е идеална за вас.

RELATED

[masterslider id=”4″]

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange