MICROSOFT EXCHANGE

Нашето хостирано Microsoft Exchange решение ви овозможува пристап до високо квалитетна услуга за размена на податоци, минимизрајќи ги трошоците за IT. Влезете во вашиот е-mail од било каде и имајте пристап до нашата услуга за комплетна поддршка да се осигурате дека вашиот e-mail работи 24/7/365.

Нашиот хостиран Еxchange доаѓа во два модела. Може да одберете од повеќезакупничкиот модел или да добиете приватма посветена хостинг средина. Повеќезакупничкиот хостинг е идеален за помали компании кои што немаат големи потреби. Поголемите компании може да побараат приватен хостинг модел кој е граден спефицично за вашите потреби.

RELATED

[masterslider id=”4″]

Exchange WebMail
Месечно
CHF3.90
Пристап само преку Web
2GB Склад на Податоци
POP3 / IMAP Пристап
Outlook Web Пристап
Заштита од Вируси и Спам
Гаранција за Uptime
Нема Цена за Поставување
Контактирајте не
Exchange Стандард
Месечно
CHF9.00
Со Outlook Лиценца
10 GB Склад на Податоци
Exchange Календар
Outlook Пристап(MAPI)
ActiveSync (Mobile)
POP3 / IMAP Пристап
Outlook Web Пристап
Заштита од Вируси и Спам
Гаранција за Uptime
Нема Цена за Поставување
Контактирајте не
Exchange Плус
Месечно
CHF12.00
Со Outlook Лиценца
10 GB Склад на Податоци
Outlook Лиценца
Exchange Календар
Outlook Пристап(MAPI)
ActiveSync (Mobile)
POP3 / IMAP Пристап
Outlook Web Пристап
Заштита од Вируси и Спам
Гаранција за Uptime
Нема Цена за Поставување
Контактирајте не
Приватна Exchange Средина
CHFПобарајте Цена
Приватна Exchange Средина
Посветени Виртуелни Машини на HyperV
24/7/365 Посветена Поддршка
Гаранција за Uptime
Aрхитектура по Ваша Мерка
Големина на Мail Сандаче по Ваша Мерка
Backup и Архивирање по Ваша Мерка
Контактирајте не

RADIX SOLUTIONS

 • Раководен ВПС
 • VPS Поддршка
 • Апликации Хостирани на Cloud
 • Виртуелен Приватен Датацентар
 • ВПДЦ Поддршка
 • Развивачи на Софтвер
 • Планирање на Cloud
 • Одржување на Cloud
 • Cloud Опоравок по Катастрофа
 • Помош и Техничка Поддршка
 • Поставување на Апликации
 • Мониторинг на Cloud
 • Microsoft SharePoint
 • Microsoft Dynamics
 • Magento
 • JIRA Hosting
 • OwnCloud
 • Виртуелен Приватен Сервер
 • Microsoft Exchange